Kussens met balletjes voor de slaapkamer.


Vanmorgen naar de Action voor lampjes (kroonluchter) en bruine eitjes, helaas geen bruine eitjes meer. Nu heb ik inmiddels wel afgeleerd om met van alles en nog wat de Action uit de lopen, maar deze kussens met balletjes.... die mochten mee naar huis.
 De hoofdkleur is door het hele huis wit met natuurlijke tinten, dat geeft licht en rust.
De slaapkamer heeft één muur met krijtverf de andere muren zijn wit en een linnen witte rok hangt onder het bovenste matras (niet te zien op de foto's).
De omlijsting van een spiegel (spiegel niet meer aanwezig) hing bij een mijn vriendin in de tuin helemaal verweerd, zij deed hem weg en ik heb hem schoon geboend en in de slaapkamer gehangen.
Nu heb ik geen groene vingers wat kamerplanten aangaat, maar de plant in mijn slaapkamer doet het prima, één keer per maand voeding, één keer in de week een beetje water en soms vergeet ik het wel eens.
Er staat aan de rechterkant van het bed staat een linnenkast en voor de rest niets meer, geen schilderijtjes of tierlantijntjes en dat bevalt mij prima.
Lieve groet,


Loes
Reacties

 1. Heel erg mooi,Loes.
  Gaat rust van uit.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi.....liefs fijn weekend ...Ria x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie rustige slaapkamer en die plant haalt het allemaal mooi op... Bij mij gaan planten ook vaak dood, maar ach: Een bos bloemen is na een week ook weg, dus dan kopen we af en toe gewoon weer een verse plant;-) FIJN WEEKEND

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts