zaterdag 8 augustus 2015

Op de tafel.


Een groot dienblad met ijzer beslag, daarop staat een oude fles met takken, een stolp met daaronder een pot met oude kwasten erin en de woonboeken, alles bij elkaar en het niet zo'n rommelige indruk. De stolp, nu met de oude kwasten (wie de kunstenaar was, weet ik helaas niet) blijft een mooi object.


Mijn woonboeken van Hans Blomquest (The Natural Home en In Detail), Axel Vervoordt ( Wabi Inperation), De Tuinkamer (Brocante in de tuin) en het boek wat je net niet ziet Zoe Ellison and Alex Legendre (A life less ordinary). Woon tijdschriften koop ik niet meer, een dure uitgave voor wat ik te zien krijg, elke maand hetzelfde, en dat geeft mij weinig tot geen inspiratie.


Een jaar of twee geleden had ik bij 'de Tuinkamer' een oude grote fles gekocht, een super ding. Zonder iets erin staat hij mooi, maar ook met een tak of bloem erin staat hij prachtig. Helaas toen ik hem ging schoonmaken liet ik hem uit mijn handen vallen, je begrijpt het al helemaal aan diggelen. Gelukkig had Karin er nog één staan, dus ik helemaal blij, super!Wens jullie een fijne en zonnige week toe!


Lieve groet,


Loes


8 opmerkingen:

 1. Dit is een mooi stilleven!
  En wat de woontijdschriften betreft, heb ik hetzelfde idee als jou. Ik koop liever af en toe een mooi boek over wonen dan de tijdschriften die zich steeds herhalen.
  Ik wens je mooie zonnige dagen toe!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi , vooral het dienblad.
  Groetjes
  Christel , Garcya's place

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geluk dat je nog aan zo'n mooie fles kon komen. Samen met de andere spullen vormt het een fraai geheel.

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit een stoere compositie!
  Groet, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig sfeerhoekje! Het houten dienblad is ook erg mooi.
  Fijne week. Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het boek in detail ken ik nog niet... is dat een mooie aanvulling op the natural home of komen er veel dezelfde plaatjes terug?
  prachtig sfeerplaatje heb je zo gemaakt... helemaal waar ik van houd!

  lieve groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. PS ken je de boeken van Sally & Mark Bailey al? dat zijn ook prachtige boeken! ik weet zeker dat die in de smaak vallen bij je :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Kerst.

Wens jullie allemaal  fantastische KERSTDAGEN EN BOVENAL EEN GEZOND     EN  LIEFDEVOL 2018!!! ...