zondag 23 augustus 2015

Luca en Chanel.Toen mijn zoon vorig jaar op zichzelf ging wonen, ging Luca met hem mee. Kort daarna hebben we onze lieve Dino (14 jaar) moeten laten inslapen en een paar maanden later is Chanel gekomen.
Nou, dat vond grote Luca niet zo geslaagd, dat kleine mormel dat alleen maar wilde spelen vond hij maar helemaal niets. Verbolgen over het feit dat er een nieuw hondje in huize Louise is gekomen, laat hij dan ook duidelijk blijken.

Ruim een maand geleden heeft mijn zoon samen met zijn vriendin een huis gekocht, hun flat was binnen één dag verkocht (zag er ook prachtig uit), dus moesten ze ook vrij snel ergens anders wonen en om de kosten te drukken zijn beide even bij ouders gaan logeren, tussendoor hebben ze ook nog genoten van een fijne vakantie. 

Met de logeerpartij hier in huize Louise is natuurlijk ook Luca meegekomen, tja..... bij het kleine mormeltje Chanel, die alleen maar wil spelen. Je zou denken na een paar dagen is er vriendschap gesloten tussen beide honden, maar nee hoor..... Luca wil niets weten van Chanel.


Vanmorgen in de tuin.


Luca: zo heerlijk in het zonnetje liggen.


Chanel: ha..... gezellig, ik kom erbij.
Luca: heb je haar weer!


Chanel: zal ik even aan je oor knabbelen, vind je best wel fijn.


Luca: nou.... niet echt hoor.


Chanel: mijn liefdevolle poging wederom mislukt.


Chanel: zit ik zo ver genoeg van je vandaan?


Luca: heb liever dat je daar weggaat.
Chanel: ouwe zeur, ik ga al hoor.


Luca: hehe... die is weg.


Chanel: nou... moe, begrijp jij er wat van?Aankomende dinsdag gaat mijn zoon en vriendin naar hun nieuwe huis, dan is de logeerpartij weer achter de rug, het zal voor mij wel weer even wennen zijn, het was echt gezellig.


Wens jullie een hele fijne week!


Lieve groet,


Loes
8 opmerkingen:

 1. HiHiHi...wat leuk geschreven.
  En de foto's passen er naadloos bij.
  Je ziet Chanel echt denken.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi Loes wat een geweldig verhaal. En dan die foto's geweldig. Je zou er medelijden mee krijgen.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Achhhhh kijk nou die twee lieverds......fijne laatste augustus week liefs Ria x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig , wat een leuk fotoverhaal met twee lieve schatten .
  Fijne zondag
  Christel van Garcya's place

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alleen al die snoeten, Loes!
  Wat een kostelijk verhaal samen met de beelden!
  Fijne avond!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk beeldverhaal! Die snoeten spreken boekdelen. Nog even en Chanel heeft het rijk weer voor haar alleen. En Luca zal haar toch misschien gaan missen...was toch wel gezellig...?!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijk verhaaltje en schattige foto's. Chanel die zo haar best doet om vriendjes te worden met Luca en Luca die waarschijnlijk blij is als hij verlost is van dat mormel, maar volgens mij vindt Luca het wel fijn om een tijdje in zijn eerste huis te logeren.
  Groet, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Owh, wat een schatjes allebei! Ik merk het met Reus ook hoor... Zo'n vrolijke, speelse jonge hond en niet iedere volwassen hond weet het te waarderen... En als zo'n spuit elf dan ook nog jouw territorium inneemt, snap ik dat dat niet in dank wordt afgenomen haha

  BeantwoordenVerwijderen

Mystery.

Mystery, het is al weer een half jaar geleden dat ik het schilderij gemaakt heb.  Wordt tijd dat ik het penseel weer ga oppakk...