maandag 10 november 2014

Kast wit geschilderd.


 Langzamerhand begint alles weer licht te worden in ons huis, de donkere kleuren van de meubels verdwijnen en maken plaats voor wit.

Alhoewel ik de sobere en landelijke stijl erg mooi vind, voelde ik mij niet echt happy met de donkere kleuren. Gelukkig had ik de muren wit gelaten, daar had ik altijd al een twijfel over en mijn motto is: bij twijfel NIET DOEN.

Stukje bij beetje ben ik de meubels wit gaan schilderen, zoals voorheen.

LANG LEVE DE KRIJTVERF!

De stoere en natuurlijke elementen blijven met tikkeltje élégance, zoals de oude kristallen lampen, maar ook de industriële lampen, van alles door elkaar.Mijn schilder lijstje is bijna afgewerkt, nu nog twee kleine tafels, die ga ik deze week schilderen. foto's volgen.


Lieve allemaal, een hele fijne week!


Lieve groet,


Loes
19 opmerkingen:

Verie - Vestywo zei

Heerlijk, Loes, wij hebben ook veel wit in het interieur, het brengt je hoofd tot rust als met allemaal donkere tinten..;)! Geniet ervan. Je kast is heel mooi gelukt,..

Lieve-Groetjes,
Verie

Ger zei

Nog even met de kwast in de weer Loes en je kan het laatste schilderwerkje wat meubels betreft aanvinken.
De decoraties op en bij de witte kast komen wel mooi tot hun recht en het past zo mooi bij elkaar,en als het daardoor rustig wordt in je hoofd is dat mooi meegenomen.

Bedankt voor je lieve reactie en fijne week gewenst,
lieve groet,Ger

De Witte Lanteern zei

Ik kan me er heel goed in vinden. Hier is het meeste ook wit, lekker fris. Wel merk ik dat er steeds meer zwart bij komt, als contrast, maar alleen in accessoires (oké, ook de plofbanken zijn zwart). De combinatie van brocante en modern vind ik nog altijd zeer prettig. Ach, je moet je eigenlijk niet in een bepaalde sfeer laten duwen en gewoon doen wat jij leuk vindt en je prettig bij voelt. De donkere landelijk sfeer die momenteel de boventoon voert hier in blogland, vind ik ook heel mooi...bij anderen. Ik vind het daarom weer eens zeer verfrissend dat iemand de witkwast pakt...Heel mooi geworden je kast!
Liefs, Peetje

Anneke zei

Zelf heb ik veel van de hoffzsfeer waar ik gek op ben. Maar ik kan het zeker waarderen de kleur wit. En ik vind je kast echt prachtig zo.
Liefs Anneke

It's me zei

Mooi hoor de kast...maar de rest ook....heel natuurlijk allemaal!...liefs Ria...x!

Home and Lifestyle zei

Mooi geworden Loes! Ik denk er juist over de witte kast een kleur te geven al ben ik er nog niet uit welke kleur dat wordt.

Liefs, Ingrid

Ans van Ispelen zei

Erg mooi geworden,Loes.
En als je je bij dit beter voelt,is het heel goed
dat je het doet.
De kast op zich vind ik ook prachtig.

Groetjes Ans

van alles wat in huis en tuin. zei

Zo Loes....jij bent druk geweest! Wat voor kleur had de kast eerst want van donker naar licht is moeilijker verven dan andersom! En....je moet gewoon doen waar jij je he prettigste bij voelt hoor!
De kast is in ieder geval mooi geworden.

groet Trijnie

Nancy Blaauwgeers zei

Ik vind de kast erg leuk geworden in de witte kleur. En het is net als iedereen zegt: Je moet datgene doen waar jij je het prettigs bij voelt, het is tenslotte jouw huis. Ik ben benieuwd naar de tafeltjes.
Groetjes, Nancy

Thuis bij Tjits zei

Wat een prachtig plaatje, ook zo mooi met de decoraties.

Fijne avond,
liefs Tjits

Marjonel M zei

Ziet er wel mooi uit..Ik ga van de lichte kleuren naar de donkere, gewoon doen wat jij leuk vindt.

Fijne week!
Liefs, Marjonel

inro soor zei

he wat leuk, geen "donker"blog :)
tsja, dit kan ik ook nog steeds heel erg waarderen! ziet er toch ook wel weer prachtig uit hoor! maar ja, brocante plaatjes vind ik ook nog steeds erg mooi, je moet zeker doen waar jij het meeste van geniet!
groetjes, Inge

Jilly Garcy zei

Ik vind het prachtig geworden ,jouw kast .
Je moet echt doen waar jij je goed in voelt .
Een plaatje.
Lieve groet christel

Housebythewaterhole zei

Loes zo ben jij druk bezig, een hele ommekeer alles naar wit
terug zetten...is vast een hele verandering in het interieur !!
Héél mooi plaatje van je kast, wat is ze mooi geworden !
héél fijne dag nog
liefs Kathy

THE BLACK BARN zei

JA DAT HAD IK OOK! IK HOU OOK VAN IETS MEER VROLIJKHEID EN HEB DIT JAAR OOK DE VERF KWAST GEPAKT EN WAT KLEUR EN WIT TOEGEPAST. MOOI IS JE KAST GEWORDEN EN VOORAL JE STYLING IS ERG MOOI.

FIJNE DAG,
MIRANDA

Ús hûs ús thús zei

Je kast is prachtig geworden! Je decoraties komen heel mooi tot z'n recht op en tegen de witte kast. Ik ben benieuwd naar je volgende project.
Fijne avond. Groetjes van Aleta

"Création" zei

Prachtig is je kast geworden Loes, de styling komt zo
fraai uit tegen deze lichte tinten, heel er mooi!!!

Succes met de tafels......

Wens je een fijne week toe,

Lieve groet,
Josephine

Des guirlandes zei

Hé, volgde ik jou nog niet? Nu wel dus. Ik denk dat we qua smaak aardig op één lijn zitten. Geef mij ook maar licht. Al te donker zoals je het nu veel ziet deprimeert me een beetje. En inderdaad, stoer kan best leuk zijn maar een beetje frivoliteit zoals een kristallen kroonluchter hoort ook helemaal bij mij.
Groeten,
Barry van Des Guirlandes

Des guirlandes zei

O ja, je schilderijen vind ik ook erg mooi. Heb ik ook gedaan, schilderen. Jaren geleden. Ik moet het toch echt weer een gaan oppakken.
Barry

Geen inspiratie.

Afgelopen week zat ik te kijken naar het schilderij op de ezel waar ik maanden terug aan begonnen was. Mijn inspiratie was weg en het l...