vrijdag 24 oktober 2014

Plukmand en mosbollen.Een oude plukmand had ik de laatste keer meegenomen uit de Kringloopwinkel. leuk voor in de tuin of binnen. In onze stad is een grote winkel van Bic Bazar gekomen, ze verkopen van alles en nog wat, beetje vergelijkbaar met de Action en Xenos.
 Toen ik een kijkje ging nemen, zag ik mosbollen liggen, daar kan ik altijd wel mee uit te weg.
Ik dacht aan de komende kerst om ze voor het raam met touw eromheen bij elkaar gebonden en in drie verschillende hoogtes ophangen of op de hoge vazen met kransen, ideeën genoeg zal ik maar zeggen.Manlief is naar de dagopvang en ikzelf heb een tutteldag vandaag, heerlijk een beetje aanrommelen, spulletjes aan het uitzoeken en af een toe een lekker bakje koffie nuttigen.
Wilde eigenlijk vandaag mijn fietsrondje gaan maken, maar als ik naar buiten kijk blijf ik gezellig thuis.

Wens jullie een heel fijn weekend!


Lieve groet,


Loes
15 opmerkingen:

 1. Ha Loes,
  Geniet maar een lekker dagje voor jezelf. En een beetje aanrommelen kan daar heerlijk bij helpen, evenals van een lekker kopje koffie genieten.
  Die mand lijkt me prachtig voor buiten om van 't voorjaar met zomerbloeiers op de tafel of zo te zetten, of als fruitmand te gebruiken.
  Bij ons is ook een nieuwe kringloop gekomen. Het leuke van die kringloop is dat de winst in zijn geheel naar de oprichting van een RonaldMcDonaldhuis in Zwolle gaat.
  De reguliere kringloop doet veel aan reintegratie voor mensen met een beperking die moeilijk een baan vinden. Zo hebben de kringlopen ook nog een dubbel doel en zijn ze blij met ons!
  Ik wens je een goed weekend!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk een dagje voor jezelf. Dan kun je er weer even tegen. Een mooie mand heb je bij de kringloop gekocht. De mosballen zijn leuk. Fijn weekend alvast. Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie mand leuk met de mosballen....fijn weekend liefs Ria...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie mosbollen zijn dat.
  En je kringloopvondsten zijn steeds juweeltjes.
  Echt een mooie mand.
  En zo'n dagje voor jezelf is weer een dag om
  je op te laden.

  Fijn weekend
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die mosballetjes die zou ik ook in mijn winkelkarretje stoppen vooral met het vooruitzicht van kerst.
  Voor jou ook een fijn weekend.
  Lieve groet christel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog mosballen buiten aan de luiken vän mijn boshuisje hangen. En door het vocht buiten zijn ze nog erg groen. Ja je kan er alle kanten mee uit. Ze staan erg mooi in de mand. Wat een gelukstreffer dat je zo'n mooie mand hebt gekocht.
  Fijn weekend, liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk voor je: zo'n lummeldag....wees maar blij dat het geen fietsweer is, kun je nu even heerlijk rommelen met die leuke spulletjes die je hebt gekocht!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Soms is gewoon thuis wat aan lummelen zo verkeerd nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ga vanmiddag als ik naar mijn man ga, ook even snel bij de Big Bazar kijken voor die mosbollen...goed idee van je!
  Fijn zo'n dagje even voor jezelf thuis, maar het valt toch allemaal niet mee hé, hopelijk heeft je man het wel een beetje naar z'n zin bij de dagopvang!

  Fijn weekend, en groetjes Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Loes, goed dat je weer een beetje de gezelligheid van de kortere dagen binnen kunt halen. Ik maak de mosbollen zelf (zit veel mos bij ons in de tuin) . Zo leuk, jij hebt precies dezelfde mand als wij hebben, die we gebruiken voor de pluk van het fruit o.a. heerlijk dat gerommel in je huis he, daar kun je zo van genietren.
  fijne zondag, groeten Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie plukband horo. Deze zijn van oorsprong engels.Wat leuk dat je er één gevonden hebt bij de kringloop. Ik heb er zo'n 15 jaar geleden heel wat voro betaald bij een tuincentrum! Maar ze blijven mooi!

  Groeten Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Sorry voor de typefoutjes, staat een beetje gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lekker zo'n tutteldagje... en het weer was er ook echt naar om binnen te blijven. Hoop echter dat je gisteren en vandaag wel buiten hebt kunnen genieten van het zonnige herfstweer.
  Leuke winkel, Big Bazar. Ik ben er ook veelvuldig te vinden en vertrek zelden met lege handen.
  Fijne avond.
  Lieve groet,
  Mirjam
  MaDeLiefste

  BeantwoordenVerwijderen
 14. heerlijk een huisdagje..ik ben dol op je mand!!
  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Even weer je posten bij gelezen altijd genieten van je mooie paatjes je hoekje met steigerhout is best wel een leuk idee vind het super staan ... ben blij dat het van je fiets weer goed gekomen is altijd weer een grootte uitgaven en begrijp dat je daar boos en verdrietig van word idd ze moeten gewoon van je spullen afblijven .... geniet van je week en van de mooie dingen om je heen lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen

Mystery.

Mystery, het is al weer een half jaar geleden dat ik het schilderij gemaakt heb.  Wordt tijd dat ik het penseel weer ga oppakk...