donderdag 18 september 2014

Mooie Kringloopwinkel vondst.


Ten eerste wil ik jullie bedanken voor jullie lieve woorden als reacties naar mijn vorige post, het heeft mij echt goed gedaan.
De afgelopen week liep ik beetje met de ziel onder mijn arm, heel blij ben ik dat onze grote Luca tot morgen bij ons thuis is. Bij mijn zoon zijn ze aan de gang met een nieuwe riolering en morgen kunnen ze de woning weer betreden.
Mijn lieve vriendinnen die langs zijn geweest, waarvan één mij gisteren meenam om een terrasje te pikken en met de ander samen even langs de Kringloopwinkel.

Oke..... de Kringloopwinkel daar stond deze grote vaas, eerst dacht ik dat hij van hout was, maar toen ik hem pakte voelde ik dat de vaas van steen was.
De vaas is 38 cm hoog en heeft een doorsnede van 17 cm, met een prachtige afbeelding en de kleur loopt van licht aan de bovenkant tot heel donker aan de onderkant.
Mijn vriendin was geslaagd met een prachtige juwelendoos en een mooi kleed, blij met onze nieuwe aankopen liepen we weer de Kringloopwinkel uit.


Morgen gaat mijn man naar de dagopvang en ik ga aan de slag met een stoel en lamp, want zolang het droog is en helemaal fijn als de zon schijnt, ben ik in de tuin te vinden om nog even klusjes te doen voor het weer om gaat slaan.

De eerste paar keren dat mijn man naar de dagopvang ging, vond ik het best wel vreemd, maar nu vind ik het heerlijk. Klinkt misschien voor jullie een beetje raar, maar ik vind het fijn om soms even alleen te zijn, een kopje koffie met mijzelf te drinken en een beetje aan te rommelen en dat ga ik morgen doen. Op een of andere manier krijg ik daar weer nieuwe energie van en als mijn man dan weer thuiskomt, heb ik wat lekkers gemaakt en als het even kan, samen in de tuin zitten om van het mooie weer te genieten.


Allemaal een heel fijn weekend!


Lieve groet,


Loes5 opmerkingen:

 1. Ik snap heel goed dat je het fijn vindt om ook even een moment voor jezelf te hebben. Dat heb ik zelf ook, terwijl wij in de gelukkige omstandigheid verkeren beiden helemaal gezond te zijn. Als jij weet dat hij daar in goede handen is en zich daar ook prettig voelt, is dat voor jou een moment om de accu op te laden.

  Een mooie vondst met een bijzondere bewerking!

  Succes morgen met je (tuin)klussen!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is ook weer zo'n prachtige vondst.
  En zo op het eerste gezicht lijkt het inderdaad
  een vaas van hout.

  En die momenten voor jezelf zijn inderdaad heel belangrijk,om weer verder te kunnen.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zal je zeker goed hebben gedaan, even met je vriendin naar de kringloop. Tenminste, ik vind het ook altijd iets van ontspannends hebben. Ook dat je thuis even op rust kunt komen, is heel belangrijk. Even energie opladen, die je daarna voor twee moet hebben. En samen genieten met wat lekkers in de tuin zijn gewoon waardevolle momenten, die je vol moet benutten.
  Fijn weekend!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je vorige post nog niet gelezen (ben nu aan het bijlezen) dus ik zal zometeen eens kijken... Maar wat fijn is het dan om een paar goede vriendinnen te hebben die er niet alleen zijn als het allemaal leuk en gezellig is hè?! Dat mogen we echt koesteren...

  Onze huidige buurman gaat ook naar de dagopvang en ook onze buurvrouw kan daarvan genieten... Eventjes tijd voor jezelf, familie en vrienden! Ik kan me daar heel goed van inkomen dus lekker zonder schuldgevoel genieten van die momenten hoor;-)

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo heftig allemaal...zo moeilijk ook lijkt me soms....maar ik lees aan alles zo liefdevol.....genieten van elkaar ....mooi...!!!...knap dat je het allemaal zo vol houd.....hele dikke knuffel liefs van mij...xxx!

  BeantwoordenVerwijderen

Mystery.

Mystery, het is al weer een half jaar geleden dat ik het schilderij gemaakt heb.  Wordt tijd dat ik het penseel weer ga oppakk...