vrijdag 27 juni 2014

Grote houten schaal op voet.


Vorige week nog even langs de Kringloopwinkel geweest en daar stond hij tussen de houten spullen een prachtige grote houten schaal op voet (doorsnede 30 cm en hoog 11 cm) en deze ga ik niet buiten zetten of schuren of wat dan ook, ik vind hem mooi zoals hij is.
Een keer per week ga ik naar de Kringloopwinkel, want ik ben op zoek naar een eiken tafel, die ikzelf wil gaan schuren zodat het eikenhout weer zichtbaar wordt en dan behandelen met een wax. Ik ben op zoek naar een ronde tafel waarvan het midden gedeelte uitgeklapt kan worden, zodat ik deze groter kan maken als er eters komen, maar ik zal geduld moeten hebben tot ik zo'n tafel tegenkom.


Hier begint alles weer een beetje rustig te worden, dochterlief heeft met al haar spulletjes een eigen plekje hier in huis gemaakt en bij zoonlief en zijn vriendin gaat alles prima in hun nieuwe huis. 
Volgende week ga ik maar weer eens met het penseel aan de gang, want er staat nog een schilderij  te wachten op de ezel om afgemaakt te worden.


Hier valt de regen met bakken uit de hemel vandaan en als ik de weerberichten mag geloven, wordt het niet echt zonnig het weekend.
Maar desalniettemin, wens ik jullie een heel fijn en gezellig weekend toe.


Lieve groet,


Loes7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie schaal is dat.
  Leuk,dat je op zoek bent naar een ronde
  tafel van eikenhout.
  Dat gaat vast nog lukken.

  Fijn weekend
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Loes, wat een prachtige schaal heb je gevonden in de kringwinkel !!!! Ben er helemaal weg van,kan je zo tevreden mee zijn hé als je zoiets moois vind ! Ik zou ze ook laten zoals ze is,
  ze is gewoon prachtig...ik kom ook elke week in de kringwinkel, kan er gewoon niet voorbij
  rijden ...
  Hier voorspellen ze ook niets goeds voor het weekend ...
  toch een fijn weekend ondanks de regen
  liefs
  Kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze schaal is een mooie aanwinst. Ik zou 'm ook zo laten. Ik ga ook wekelijks langs de kringloop. Altijd verrassend wat ze aanbieden. Soms moet je heel veel geduld hebben, als je iets specifieks zoekt. Maar áls je het dan tegenkomt, maakt je hart een sprongetje. Dat maakt het nu zo verslavend...hihi.
  Hier komt het nu ook met bakken uit de lucht, compleet met een gezellig onweer. Ach, de tuin had het nodig, zeggen we maar...
  Fijn weekend!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige schaal, Loes! En inderdaad hoeft niet alles altijd veranderd worden. Deze schaal ziet er nog heel mooi uit.
  Ik denk dat de tafel die je zoekt wel een beetje antiek is. Vroeger hadden mijn ouders er een. Maar je hebt ook nog tafels die je aan de hoofdkanten kunt uittrekken. Die zijn volgens mij wat nieuwer.
  Maar met geduld kom je vaak wel tegen wat je zoekt.
  Ik wens jullie ook een goed weekend!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie schaal Loes! Afgelopen week heb ik ook ééntje gevonden bij de kringloop, heb zin om er mee aan de gang te gaan!
  Dat is tenminste bij het schaaltje van mij wel nodig!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geluk dát je deze mooie schaal zag. Ik moet gewoon ook wat meer naar de kringloop gaan. Maar als ik kom is er nooit iets bijzonders of ik kijk niet goed. Maar je stimuleerde me om toch eens wat vaker moet gaan doen.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, die is ook echt mooi. Kan me voorstellen dat je daar niks mee doet, hij is prima van zichzelf!
  Veel plezier ermee!
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen

Mystery.

Mystery, het is al weer een half jaar geleden dat ik het schilderij gemaakt heb.  Wordt tijd dat ik het penseel weer ga oppakk...