zondag 9 februari 2014

Eerste nieuwe huis.


Afgelopen vrijdag hebben mijn zoon en zijn vriendin hun handtekening gezet onder de aankoop/overdracht van hun eerste huisje en zijn wij getrakteerd op een heerlijk stuk taart.
Na het ontvangst van de sleutel zijn ze direct aan de slag gegaan, vloerbedekking eruit, behang van de muren, muren weggehaald enz. enz....
Eer het appartement klaar is, moet er nog veel gebeuren, maar als ik hun plannen hoor gaat het er allemaal schitterend uitzien. In onze schuur staan al twee prachtige openslaande deuren die tussen de hal en huiskamer komen, er komt een nieuwe keuken in en een prachtige vloer en nog veel meer.
Als het eenmaal zover is, zal ik foto's maken en het jullie allemaal laten zien.

Foto van mijn werktafel.

Voor mij begon de afgelopen week erg pijnlijk, ik ben door mijn rug gegaan en kon geen kant meer op, wat een ellende zeg...... Eindelijk na bijna een week kan ik weer een beetje normaal gaan zitten en een beetje bukken en ik wilde zo graag helpen bij de kinderen met het behang afhalen, maar dat zat er niet in voor mij.

Vandaag komen ze bij ons thuis eten en heb ik toch het gevoel dat ik wat kan doen, maarja...., op het moment wordt het grote werk gedaan en tegen de tijd dat alles schoongemaakt kan worden, ga ik samen met mijn dochter ons steentje bijdragen.


Allemaal een hele fijne week en hopelijk met wat meer zonneschijn.


Lieve groet,


Loes


15 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Wat leuk dat je zoon en zijn vriendin een appartement hebben gekocht. De plannen klinken bijzonder goed. Het is te hopen dat het met jouw rug snel beter gaat, ik schiet ook wel eens in mijn rug maar niet zó erg. En dat vind ik al pijnlijk genoeg.

Beterschap! Liefs, Ingrid

Ans van Ispelen zei

Fijn hè,dat je zoon en zijn vriendin een eigen nestje aan het creëren zijn.
En de foto van je werktafel...mooi hoor.
Beterschap met je rug.

Nog een fijne zondag
Groetjes Ans

De Witte Lanteern zei

Spannend, hun eerste nieuwe huis! En dan sta je te trappelen om mee te helpen en dan gebeurt zoiets. Ik kan me je frustratie voorstellen. Gelukkig gaat het iets beter nu en kun je hun trakteren op een heerlijk maal. Ook altijd zeer belangrijk na een dag hard klussen, toch?
Beterschap!
Liefs, Peetje

Bonjade zei

Oh bah wat naar....net nu.......
Maar goed een heerlijke maaltijd is goud waard....dus onmisbaar.

Ben zeer benieuwd naar straks het prachtige resultaat.

Beterschap en liefs

Anita r zei

Spannend zo´n nieuw huis.
En sterkte met je rug.

gr. Anita

Blomkje en Wenje zei

Jeetje Loes! Sterkte met je rug! Erg vervelend...en gefeliciteerd voor je zoon...

Fijne avond

X Pietrik

Alie zei

Knap jij nu eerst zelf maar op, je kunt daar nog werk genoeg verzetten!

Walter zei

Beschaafde kus..op je rug. ;-)

Peet zei

Ai, sterkte met je rug! En doe maar rustig aan want zo te horen komt jouw tijd nog wel.
Lieve groetjes, Peet.

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

van harte gefeliciteerd met de sleutel van het huis van je zoon , en niet zo leuk dat je door je rug bent gegaan maar weet zeker dat ze dat wel begrijpen dat je nu even aan jezelf moet denken en zoals je al zei er moet nog heel wat gedaan worden .... dus jou tijd komt nog wens je heel veel sterkte met je rug ...fijne week lieve groet rosita

Kom Achterom zei

Gefeliciteerd hoor met het nieuwe huis!! en ja als het mis gaat dan altijd op een moment dat je het niet kunt gebruiken! Ik hoop dat het wat beter met je gaat inmiddels
lieve groetjes
Yolanda

Janny zei

Ja, vervelend dat zoiets nu juist op zo'n moment komt, he? Je wilt ze zo graag steunen en meehelpen met alles, maar je kunt niet. Nou, er komt vast en zeker nog heel veel waarbij je wel kunt helpen, en een heerlijke maaltijd voor de klussers is ook fijn, hoor.
Veel plezier en sterkte met je rug.
Jannu

Gerry zei

Wat leuk Loes, het huis voor je zoon en schoondochter!
Ja, dan moet er heel wat gebeuren.
Wat vervelend dat je door je rug ging en je plan om te helpen niet door kan gaan. Maar een lekkere maaltijd is ook heel belangrijk, hoor!
Beterschap!

Lieve groet,
Gerry

Ger zei

Nu is het op de eerste plaats belangrijk dat je even aan jezelf denk en rustig aan doet tot je rug weer wil wat jij wil.
Er komen nog dagen genoeg dat jou aangeboden hulp in het huis van je zoon en vriendin goed van pas gaat komen.
In ''restaurant mama'' komen eten is ook wel lekker als ze moe zijn van het vele werk. Ja, Loes het is zeker heerlijk om te zien dat het je kinderen goed gaat en ze hun eigen optrekje gevonden hebben......wat steeds mooier en mooier zal gaan worden.

Beterschap met je pijnlijke rug en lieve groet!!
Ger

Judith zei

Wat spannend voor je zoon en schoondochter... ik ben nu al benieuwd naar het eindresultaat, kun je nagaan hoe jullie ernaar uit kijken;-)

He bah, helaas weet ik maar al te goed hoe het is als je niet mee kunt door rugpijn. Maar als er na een dag flink klussen een heerlijke voedzame maaltijd op tafel staat, is ook veel waard!

Sterkte met je rug

Vanmorgen in de tuin.

Het was heerlijk weer vanmorgen om in de tuin bezig te zijn, want met een tuintje op het zuiden en het zonnetje, begint aardig op een sau...