woensdag 26 februari 2014

Een tochtje langs de Kringloopwinkels.

Samen met mijn vriendin hebben wij gisteren een tochtje langs de Kringloopwinkels gedaan. Een middag vol van bekijken, uitzoeken en lachen, wat een heerlijke tijd hebben we gehad. Mijn vriendin had een prachtige mooie tuinset van gietijzer gescoord, een mooie trui en glazen. Ikzelf, kijk maar even mee, een oude stempel, cakevorm en een prachtige pot.

En dit is nog niet alles, er zijn nog twee andere aankopen gedaan, deze liggen buiten in de tuin te luchten nieuwsgierig? In de volgende post komen ze aan de orde.


Mijn vriendin heeft een hele mooie hobby: spinnen.
Zij gaat naar braderieën, boerderijen en kinderboerderijen om demonstraties te geven en langs schapenhouders voor wol.

Een vraagje: mocht iemand een spinnewiel hebben staan en er niets meer mee doet en je wilt hem wegdoen (voor een klein prijsje), mail mij dan a.u.b. naar sterrenlicht@kpnmail.nl

Wat zij hiermee wil doen, is een oude ambacht in leven houden, zodat ook andere kunnen leren te spinnen. en leren wat voor soorten wol er zijn en hoe je deze wol kunt verwerken enz....


Zo.... mijn boodschappenlijstje ligt klaar en er staan allemaal heerlijk dingen op, want vrijdag vier ik mijn verjaardag, dus voor nu is er werk aan de winkel.Lieve groet,


Loes

10 opmerkingen:

 1. Dat vind ik ook heerlijk om te doen, kringloopwinkels afgaan en kijken wat voor moois er tussen de rommel te vinden is. Jullie hebben er een hele gezellige dag van gemaakt en mooie aanwinsten gescoord.

  Succes met de voorbereidingen voor vrijdag! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zie het bijna voor me,twee lachende blije gezichten die de kringloopwinkels afstruinen en leuke spullen vinden waar je iets mee kan.

  Jaren geleden hebben we nog een heel oud en compleet spinnewiel uit Hongarije naar de kringloop gebracht,niemand wilden het hebben of zag er iets in,nou daar ben ik snel klaar mee.....weg ermee, zal inmiddels ook wel iemand blij mee zijn.
  Nieuwsgierig ben ik niet,wel belangstellend;-).....,dus zal ik in een volgende blogpost wel zien wat daar buiten bij jou lag te luchten.

  Jij bent inmiddels druk met voorbereidingen voor je verjaardag en ik ga zo meteen de strijkplank eens voor de dag halen,maar eerst nog bakkie koffie en wat blogposten van mijn volgers lezen en reactie achter laten,ik haast me niet,de dag is nog lang.

  Lieve groet,
  Ger


  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om zo samen met een vriendin kringloopwinkels af te struinen. Jij vindt ook heel vaak wel iets bijzonders.
  Gezellig, misschien ook druk, je verjaardag voorbereiden.
  Ik wens je een hele fijne dag!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gezellig samen met je vriendin kringloopwinkels af te struinen. Je heb weer leuke dingen gescoord. Ik vind die stempel super. Vroeger had in ook een spinnenwiel voor de sier. Dus je bent druk bezig met de voorbereidingen voor je verjaardag. Gezellig hoor. Ik wens je een hele fijne dag en ik kijk nieuwsgieig uit naar je volgende post.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga meestal met mijn man.Samen met een vriendin is het natuurlijk helemaal leuk.
  Wat heb je weer een mooie spullen gevonden!!

  Ik ben wel benieuwd naar de rest. Zeker omdat het buiten ligt!!!

  Lieve groetjes van Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie spulletjes,zeg.
  Is dat even boffen.
  En ik volg o.a. dit Blog van Marloes :

  http://marloeskreatief.blogspot.nl/

  Ook zij weet alles van spinnenwielen en weefgetouwen.
  Echt een duizendpoot op handwerkgebied.
  Echt een Blog voor je vriendin.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gezellig z'n daggie hoor, doe ik wel eens met me moeder heerlijk overal lekker tussen struinen. En alvast gefeliciteerd met je verjaardag, hier is man lief aan de beurt ook op vrijdag, dus nog genoeg te doen. Gezellige dag he, fijne avond groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie vondsten, vooral die stempel is heel apart om die tegen te komen. En wat moet buiten luchten...? je maakt ons nieuwsgierig.
  Alvast een leuke verjaardag gewenst!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk zo'n gezellige dag met je vriendin. En beide ook nog eens goed geslaagd.
  Succes en plezier met de voorbereidingen van je verjaardag.
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ben je weer heerlijk geslaagd in onze favoriete woonwinkel!

  BeantwoordenVerwijderen

Kandelaren.

Het is al weer een paar maanden teug dat ik een post heb geplaatst. Zie ook dat vele hun blog hebben verwijderd en nu op Instagram of P...