woensdag 13 november 2013

Gezellig druk.

Je hebt wel eens van die weken dat hoe je het ook probeert om het rustig te houden, je het gewoon druk hebt, zo gaat het hier de laatste 2 weken. Tussen ziekenhuis bezoeken met mijn man staan er andere afspraken op de agenda, moet wel eerlijk bekennen dat het leuke afspraken zijn.
Herfstkrans maken met vriendin, etentje samen met mijn dochter, iconen schrijven, naar een gezellig feestje, tussendoor nog even mijn werkkamer veranderen zodat mijn leesstoel een mooi plekje krijgt en dan nog de gewone dagelijkse bezigheden.
Mopperen, nee hoor! Soms gaat het gewoon zo dat alle afspraken vlak achter elkaar vallen.
Vandaag komt mijn schildersmaatje en ga ik weer verder met het nieuwe schilderij waar ik vorige week aan begonnen ben.
We zitten nu op half november en ik zie nu al weer overal kerstspullen voorbij komen, zijn jullie al bezig met de voorbereidingen voor de kerst?


Fijne halve week allemaal!


Lieve groet,


Loes

16 opmerkingen:

Blomkje en Wenje zei

Oh..ja! Zodra het eerder donker wordt, begint het bij mij al te kriebelen....Gelukkig heb je ook genoeg leuke afspraken staan...veel plezier met schilderen en nog een fijne dag gewenst!

Groetjes, Pietrik

Home and Lifestyle zei

De laatste dagen merk ik ook dat kerst al een beetje borrelt, maar toch wil ik er nog even niet aan toegeven. Druk zijn vind ik ook niet erg, zo lang het maar leuke dingen zijn om naar uit te kijken. Succes met het nieuwe schilderij!!

Lieve groet, Ingrid

Bonjade zei

Gelukkig dat de meeste afspraken leuk zijn....dan is het wel te doen ;)
Veel creativiteit, leuk!
Enne...kerst.....nee....ben heir ook zo druk de laatste tijd......ben er nog lang niet aan toe......tjee....tijd vliegt en kom tijd te kort.

Fijne middag

Liefs

Ger zei

.....Ziekenhuis bezoeken met je man,tja zolang je er zelf niet in een bedje ligt kan je leuke drukke leventje gewoon doorgaan....
of bedoel je met je man de poli van het ziekenhuis bezoeken voor onderzoek of controle,hopelijk krijg je dan goede uitslagen te horen want anders zou bij mij de zin in leuke dingen doen snel over zijn.

Geniet jij maar lekker van de leuke dingen in het leven.
Het is je van harte gegund!!

En wat de Kerst betreft....kan me voorstellen wanneer iemand zakelijk gezien het oa moet hebben van de kerstverkoop dat hij/zij daar al op tijd de aandacht op moeten vestigen want de concurrentie is moordend.

Ik persoonlijk ben er absoluut nog niet mee bezig,heb even andere dingen aan m'n hoofd en het is pas half november,alles op zijn tijd.

Lieve groet,
Ger

Anneke zei

Ik hoop dat het niet ernstig is met je man. Fijn dat je ook leuke afspraken hebt. Heerlijk he om creatief bezig te zijn. En nee ik ben niet met de kerst bezig. Jan en ik gaan lekker die 2 weekjes naar de camping.
Liefs Anneke

Ús hûs ús thús zei

Heel herkenbaar. Soms heb je tijden lang geen afspraken en dan komt alles tegelijk. Het is bij ons sinds september al een gekkenboel. Dus ik ben er wel een beetje klaar mee :-).
Met kerst ben ik nog niet bezig! Eerst het land uit! In de praktijk wacht ik meestal tot een week voor de kerstdagen. En hoe gezellig ik het ook vind, 2 januari ben ik blij dat de kerstspullen weer naar zolder gaan.
Fijne avond. Groetjes van Aleta

Ans van Ispelen zei

Ja,soms heb je van die drukke dagen.
En nee,ik ben nog echt niet bezig met Kerst.
Dat komt nog wel.
Het is nog te vroeg.

Groetjes Ans

It's me zei

Nee thuis zeker niet maar in de winkel wel hoor.......liefs van mij...x !

Sonja- Sezoentje zei

Hier is het ook volop kerst in het atelier maar beneden ook nog niet, wél liggen er al een heel deel kerstcadeautjes klaar, je kan ze maar bij elkaar hebben hè ;)
Hier is het ook druk, net zoals je zegt een opeenvolging van vanalles en nog wat maar zoals je net las op mijn blog: ook genietmomentjes :)
fijne week verder, veel plezier vanavond, Sonja

inge van der sanden zei

Nee, met de Kerst ben ik niet bezig...en dat zal qua versieringen ook niet gaan gebeuren.
Soms komen alle afspraken tegelijk...aan het einde van het jaar heb ik het altijd druk, en dan verlang ik weer naar Januari...naar RUST.
Fijne Avond.

Groetjes,
Inge, my choice

van alles wat in huis en tuin. zei

Ja...drukte. Het is soms hollen of stilstaan hè. gelukkig lees ik dat er ook leuke dingen bij zitten en niet alleen doktersbezoek (hoop dat het niets erg is!)
En nee....ik ben niet met kerst bezig: sinterklaas eerst nog. dat vieren we uitgebreid met de hele familie. Daarna heb ik ook wel weer zin in kerst!

Groet Trijnie

Marjonel M zei

Soms heb je van alles tegelijk en denk je wel eens hoe gaan we dit doen, maar uiteindelijk lukt het meestal wel...En met de kerst ja daar ben ik al mee bezig maar dan voor een kerstmarkt.

Groetjes, Marjonel

Gerry zei

Leuk Loes dat je ondanks de ziekte en zorgen voor je man ook veel leuke dingen hebt.
En je hebt weer een mooi schildersdoek opgezet.
En Kerst, nee, dat schuif ik nog heel lang voor me uit.

Liefs, Gerry

Athomebymy zei

Ik ben er nog niet mee bezig .... eerst de sint ...... en ik hou niet zo van héél het "gedoe" rond kerst ... er komt een boom voor de kinderen ..... en verder verlang ik in die periode héél erg naar de maand januari veel rustiger .....

Veel schilder-plezier ...

Liefs Petra

De liefste zei

Wij zijn nog niet bezig met de Kerst, al is het maar dat onze dametjes het nog altijd niet bevatten waarom alle spullen voor zowel Sint als Kerst al in de winkels liggen.
Maar dat wil niet zeggen dat het niet kriebelt, ik kijk er erg naar uit. Maar eerst de goedheiligman :-)
Liefs,
Mirjam

Alie zei

Ja, dat is altijd zo dat alles tegelijk komt. Hoop dat je man weer wat opknapt. Hier nog geen kerstspullen, vooral niet als je net uit 23 graden komt. Heb totaal nog geen kerstgevoel en heb trouwens ook niet veel met kerstversiering (mij teveel glitter hahaha). Fijn weekend!

Vanmorgen in de tuin.

Het was heerlijk weer vanmorgen om in de tuin bezig te zijn, want met een tuintje op het zuiden en het zonnetje, begint aardig op een sau...