woensdag 11 september 2013

Het hele huis in de troep en de Hydrangea Paniculata..Maandag ochtend ben ik begonnen met de zolder, achter de luiken stonden zoveel spullen die nagekeken moesten worden en weg konden.
Ook gisteren en vandaag de hele dag aan de gang geweest, nu komt er eindelijk wat zicht in. Het gekke is, je begint met de zolder en dan in de loop van de drie dagen staat je hele huis op z'n kop.
Vrijdag middag komen de mensen van de kringloopwinkel de spullen ophalen, er staan nu 9 dozen en 3 vuilniszakken en er komt nog het één en ander bij.
Eerlijk gezegd had ik maandag geen goede start, ik ben op de trap onderuit gegaan, resultaat mijn heup blauw en al mijn spieren in mijn lijf..... kan precies voelen waar ze zitten, maar gelukkig heb ik niets gebroken.
Morgen de laatste loodjes en dan is het achter de rug en ik ben blij dat het allemaal weer opgeruimd is.
Ons huis is NOG niet in een opgeruimde staat om een paar leuke foto's te maken, dus ben ik maar even de tuin in gewandeld. Voor de muur van de schuur stonden hoge Bamboe planten en grote Varens, deze zijn weggehaald en nu staan er Buxussen en planten met grote witte pluimen genaamd: 
Hydrangea Paniculata.
Als het donker wordt, gaan de spotjes in de tuin aan.


Op de tuintafel ga ik een grote schaal vullen met witte
Heide planten, de Lavendel is uitgebloeid die zet ik in de grond om het volgend jaar weer van te kunnen genieten.

Nu is het nog wat sober op de tuintafel, de grove grijze vaas heb ik bij de Kringloopwinkel gekocht, altijd leuk met een paar takken erin.


Berenklauw..... ik ben nog steeds op zoek, de gemeente waar wij wonen heeft alles weggemaaid dus het is nu goed zoeken of er ergens nog één overeind staat.


Morgen wordt mijn dochter 28 jaar en dat komt ze aankomende zaterdag bij ons thuis vieren met haar vrienden, het wordt weer een gezellige boel bij ons thuis.


Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne week!

En alle nieuwe volgers, 
van harte welkom!


Lieve groet, 


Loes

11 opmerkingen:

 1. Oei, kijk maar uit op de trap, 4 jaar geleden ben ik er ook van afgevallen, 5 treetjes maar hoor, ik brak wel m'n enkel en m'n been, ik heb 5 maanden niet kunnen lopen, mocht ook niet lopen, mijn been zat vol met pinnen....nou dat was een straf hoor, helemaal niets doen.
  Als je eenmaal aan het opruimen bent dan blijf je bezig, maar het is ook wel eens lekker als alles eens nagekeken is, geeft zo'n opgeruimd gevoel.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh... wat erg!

   Ja, ik was reuze blij dat ik niets gebroken had, want je ziet maar een ongeluk zit in een klein hoekje of 5 treetjes.

   Lieve groet, Loes

   Verwijderen
 2. Jij bent goed bezig Loes...heerlijk aan het opruimen.....mooi je hoekje zo !!...liefs enne gefeliciteerd met je dochter !!...liefs Ria...x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei ! dat was dus inderdaad geen goede start maandag,die uitglijer van de trap.
  Beterschap,want het zal nog wel even pijnlijk zijn.
  En je tuinverlichting lijkt wel een sprookje.
  Fijn,dat het opruimen zo vlot is gegaan.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alvast van harte met je dochters verjaardag.

  mooie tuin sfeer foto's!

  Ik hoop dat je gauw geen last meer heb van je heup vanwege je val.

  Fijne dag,

  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ben ik ook van plan. Eens flink opruimen. Maar het is net wat je zegt. Als je lekker bezig bent ga je door en heb je overal troep. Maar het ruimt wel lekker op. Ik zeg: goed bezig.
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij hebt geen voorjaarskriebels, maar najaarskriebels, hahaha. Maar een heerlijk gevoel als alles weer netjes is of niet dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk om zo op te ruimen in huis. En wat een prachtige schilderijen maak je. Vind ze erg mooi!

  Groeten van Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier hebben we altijd wat moeite om de eerste opruimstap te zetten, maar het is zó fijn dat daarna alles weer veel beter oogt.

  Een ongeluk zit in een klein hoekje, je kunt er flink last van hebben. Ik hoop dat het inmiddels alweer iets beter gaat.

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Loes,

  Ja soms moet even zoeken om de bereklauwen te spotten. Ik heb ze uiteindelijk aan de rand van een weiland gevonden. Maar ze staan vaak in vochtige grond. Succes met zoeken en opruimen van je huis joh!

  Was je zo enthousiast dat je een traptrede over het hoofd zag? Je zult wel even naar adem hebben gehapt zeker? Nog gefeliciteerd met je dochter.

  Lieve groet,
  Gerralda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Och ik moet ook hoognodig de zolder op,pffff zo geen zin ....
  Sterkte met je heup :)

  BeantwoordenVerwijderen

Kandelaren.

Het is al weer een paar maanden teug dat ik een post heb geplaatst. Zie ook dat vele hun blog hebben verwijderd en nu op Instagram of P...