zondag 24 juni 2018

Mystery.

Mystery, het is al weer een half jaar geleden dat ik het schilderij gemaakt heb. 
Wordt tijd dat ik het penseel weer ga oppakken, als dan ook de inspiratie weer naar boven komt, dan  gaat het best wel weer lukken.
Het is ook al weer een tijdje terug dat ik mijn fototoestel in mijn handen heb gehad, toch zie ik prachtige dingen in de natuur die de moeite waard zijn om te fotograferen. 
Hier in huis is niet veel veranderd, ben nog steeds aan het minimaliseren en dat bevalt mij prima.
Geen prullen meer, nog wel de mooie oude potten en kruiken en ik heb wat planten toegevoegd om de leegte op te vullen en het groen staat erg mooi en is ook rustgevend.
De planten staan in oude tuinpotten, terracotta en ook oude stenen potten, dat geeft een mooie sfeer.
Een tijdje terug heb ik een grote Portugese pot van ongeveer 70 cm hoog op de kop getikt die staat in de hoek van de kamer met een palm erin.
Twee oude kroonluchters hangen in de huiskamer, maar geen lampen met kappen meer, lampjes in het stopcontact geven voldoende licht in de kamer.
Nu moet ik toch echt het fototoestel in handen gaan nemen om jullie alles te laten zien hahahaha, maar dat gaat zeker komen.

Het enige wat ik nog wil veranderen is het laminaat, daaronder ligt een plavuizen vloer een beetje gelige kleur, niet mooi, misschien weten jullie hoe ik dit kan veranderen. Zelf dacht ik aan een grijze was, ik wil het zeker niet verven dan krijg je zo'n egale kleur.

Jullie ideeën zijn welkom.

Wens jullie een fijne zondag avond!

Lieve groet,

Loes
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mystery.

Mystery, het is al weer een half jaar geleden dat ik het schilderij gemaakt heb.  Wordt tijd dat ik het penseel weer ga oppakk...