zaterdag 21 november 2015

Oude spiegel.


Al een paar maandagen achter elkaar struin ik met vriendin de Kringloopwinkels af.
Niet dat ik voor mijzelf naar spullen aan het kijken ben, (daar wil ik juist vanaf) maar voor mijn vriendin haar winkeltje. Ze heeft een brei -en naaigaren winkel, daarnaast geeft ze work-shops spinnen en wil zij haar winkel uitbreiden met leuke oude spulletjes,
Op één van de struin tochten zag ik deze spiegel staan, de eigenaar van de tweedehands shop vertelde mij dat deze van een 92 jarige dame kwam die ging verhuizen naar een verzorgingshuis, de spiegel was zelfs van haar ouders geweest.
En dat kun je zeker zien, want hij is helemaal verweerd en zelfs het oude kabeltje met knoop zit er nog aan.
Ik heb hem op een kleine muur boven de site-table gehangen met oude kabel en al, want tenslotte hoort het bij de spiegel.



Lieve allemaal, ik wens jullie een heel fijn weekend!


Liefs.




maandag 2 november 2015

Brocante in Edam.


Gisteren samen met vriendin naar de brocante fair geweest in de Grote Kerk van Edam. We hebben ons ogen weer uitgekeken en vele ideeën weer opgedaan, het was gezellig druk. Heb ik wat gekocht, jazeker.... twee dingen: als eerste kocht ik deze prachtige zelfgemaakte kerstpop bij Karin van de webshop 'de Tuinkamer', zo mooi. Karin geeft ook workshops, daarin maak je zo'n schitterende pop, helaas is dat voor mij te ver weg, anders had ik zeker hieraan meegedaan.



Als tweede heb ik een prachtige ijzeren tuintafel gekocht bij Elly en Sandra van de webshop 
'Vita Huset', hierover meer in een andere post.

Gisteren avond nog fijn gegeten samen met vriendinnen, het was een heerlijke dag en het heeft mij heel veel goed gedaan.


Wens jullie een hele fijne week!


Lieve groet,


Loes







Kerst.

Wens jullie allemaal  fantastische KERSTDAGEN EN BOVENAL EEN GEZOND     EN  LIEFDEVOL 2018!!!